Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Edullisempaa asumista – puhtaampaa tulevaisuutta
Sponsoroitu

Tuomas Humalajoki

toimitusjohtaja, Aitoenergia Oy

Maalämmön avulla kiinteistön omistajat voivat paitsi pienentää energiakustannuksiaan myös olla osa kestävää energiamurrosta.

Maalämpö on energiamuoto, jonka hyötyjä on hankala kiistää. Ympäristöystävällinen ratkaisu vähentää hiilidioksidipäästöjä ja samalla laskee selvästi kiinteistöjen lämmityskustannuksia. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantuessa kasvaa samalla myös niiden myyntiarvo.

– Kestävän kehityksen ja taloudellisten säästöjen ansiosta maalämpö on tulevaisuuden valinta niin kiinteistöjen omistajille kuin vuokralaisillekin, Aitoenergia Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Humalajoki kuvailee.

Uusiutuviin energiaratkaisuihin erikoistunut Aitoenergia on toteuttanut laajasti maalämpö- ja viilennysratkaisuja sekä asuin- että liikekiinteistöihin.

– Asiakkaat valitsevat Aitoenergian, sillä palvelumme tuo konkreettisia taloudellisia hyötyjä vastikkeiden välittömän laskemisen ja kiinteistön arvon kasvamisen muodossa, Humalajoki sanoo.

Aitoenergia – räätälöidyt ja riskittömät uusiutuvan energian ratkaisut

Aitoenergia tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua kiinteistön omistajille ja rakennusliikkeille, jotka haluavat hyödyntää uusiutuvaa energiaa vaivattomasti ja riskittömästi.

– Tarjoamamme ratkaisu on houkutteleva, sillä Aitoenergia vastaa maalämpöjärjestelmän investoinnista, energian hinta sovitaan etukäteen ja kannamme kokonaisvastuun energian tuottamisesta ja järjestelmän ylläpidosta, Humalajoki jatkaa.

Aitoenergian jokainen järjestelmä suunnitellaan Humalajoen mukaan yksilöllisesti kiinteistön tarpeisiin. Palvelukonseptin ansiosta kiinteistön omistaja ei osta monimutkaisia teknisiä laitteita vaan lämpöenergiaa.

– Aitoenergia seuraa järjestelmän toimintaa 24/7 ja pystyy hoitamaan valtaosan huolto- ja ongelmatilanteista etänä. Asiakkaalle tämä tarkoittaa energiatehokkuuden lisäksi mielenrauhaa.

Humalajoki kertoo, että Aitoenergia suunnittelee investoivansa jopa 200 miljoonaa euroa uusiutuvaan energiaan vuoteen 2030 mennessä.

– Tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä edullisempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä ja auttavat rakentamaan puhtaampaa tulevaisuutta.

Maalämmön hyödyt ilman vaivaa, riskejä ja investointia

Next article