Skip to main content
Etusivu » Taloyhtiö » Jalo Helsinki – Suomalainen turvallisuuden ja designin edelläkävijä
Sponsoroitu

Suomalainen Jalo Helsinki on noussut kansainvälisesti tunnetuksi design- ja turvallisuustuotteiden valmistajaksi, ja sen palovaroittimia on myyty jo yli 600 000 kappaletta ympäri maailmaa. Yhdistäen toimivuuden ja esteettisen muotoilun, Jalo Helsingin palovaroittimet ovat täydellinen valinta turvallisuuteen tinkimättä tyylikkyydestä.

Suomalaisen muotoilun ytimessä

Jalo Helsingin palovaroittimet ovat saaneet tunnustusta muotoilustaan, muun muassa arvostetuilla Red Dot Design ja Wallpaper Design -palkinnoilla. Yksinkertaisuus, toimivuus ja kauneus ovat keskeisiä elementtejä, jotka tekevät tuotteista sekä käytännöllisiä että kodin sisustukseen sulautuvia. Palovaroittimet eivät ole enää vain pakollinen turvalaite katossa – ne voivat olla kauniita ja tyylikkäitä design-esineitä, jotka täydentävät kotisi ilmettä.

Helppokäyttöisyys ja laatu samassa paketissa

Jalo Helsingin tuotteet eivät ole pelkästään esteettisesti miellyttäviä, vaan ne ovat myös helppokäyttöisiä ja toimivat luotettavasti kriittisellä hetkellä. Varoittimet on varustettu herkillä optisilla antureilla sekä markkinoiden parhaalla paristokapasiteetilla, koko etukuoren testipainike mahdollistaa testauksen lattialta käsin, ja asentaminenkin on helppoa.  Jokainen tuote myös testataan aidossa savussa ennen toimitusta: Jalo varoittimet onkin palkittu laadustaan saksalaisella Plus X Awardilla.

Erikoistarjous taloyhtiöille

Uusi lainsäädäntö velvoittaa taloyhtiön varmistamaan palovaroittimien riittävyyden ja toimintakunnon, ja useissa yhtiöissä on päätetty uusia kaikki varoittimet kerralla jotta hallinnointi helpottuu ja turvallisuus paranee. Jalo Helsingin varoittimet ovat saatavilla nyt taloyhtiöille erikoishinnalla – erinomainen tilaisuus hankkia palkittua suomalaista laadukasta designia kilpailukykyiseen hintaan.

Tutustu tyylikkäisiin ja turvallisiin palovaroittimiin

Ota yhteyttä [email protected] tai tutustu valikoimaan:

Next article